logo

showcase2012

http://energynavigator.com/buycialisonlinee.com/ cialis Figueres, del 17 al 25 de novembre 2012

Quines similituds existeixen entre el comerç local i de proximitat, de barri o centre ciutat d’estructura mediterrània i el creador o artista actual allunyat dels circuits comercials de l’art? Tenen oportunitats i problemàtiques similars? Es poden retroalimentar?

Per una banda Ingràvid Showcase 2012 presenta L’art de vendre, un treball de realitzat durant el passat mes de setembre, en el que Raquel Friera (Bcn, 1974) va fer un stage (estada d’aprenentatge de curta durada) a sis botigues de Figueres per tal d’aprendre “l’art de vendre” i aplicar-lo després al seu treball artístic. El resultat és un vídeo on l’artista presenta les seves obres, als aparadors d’aquestes botigues.

Per altra es presenta el treball d’Ernest Abentin (Elna, 1973) “Digestió”, una proposta que s’emmarca dins la lògica de la producció, la venda el consum i  digestió de la creació artística. Dins uns pots de vidre trobem reproduccions fotogràfiques de bodegons alimentaris junt amb un líquid i diversos “gadgets” tot convertint l’obra en un producte  que a banda de poder ser contemplat esdevé accessible i comprable,  portàtil i cíclic (pot caducar i es pot reciclar), esdevé: consumible.