logo

programa showcase 2012

cialis 10mg INSTAL·LACIONS
Del 17 al 24 de novembre

Tots els dies en els horaris de les botigues. Consulteu Localitzacions al Mapa
Peces de Raquel Friera i Ernest Abentin  
Photo Festival Face de Montse Capel a la Llibreria Low Cost
Cadàver exquisit  al Cafè Royal

PROGRAMACIÓ VIVA (entre parentèsi punt corresponent al mapa)
Dissabte 17 de novembre
  
                           

17.30 h  Inauguració  amb aperitiu a la plaça de l’Esglèsia (punt 17)
18 h      Amor en tiempos de Ikea, de Nadine O’Garra, espectacle de circ multimèdia amb dansa vertical i projeccions a la plaça de l’Esglèsia (punt 17)
18.40 h    Visita Guiada.
Inici a Plaça Ajuntament (Perfumeria Lolita) (punt 5)
19.30 h    Ciutats emocionals, Tomàs Guido ens presenta aquest interessant projecte interactiu que permetrà, gràcies als usuaris d’una xarxa social oberta, conèixer l’emocionalitat de les nostres ciutats, també el de Figueres. A l’espai Aljub (Can Falgarona) (punt 3)

Dissabte 24 de novembre 

De 12 a 13.30 h     Es lloga poeta. Ens sorprendran Josep Pedrals, Núria Martínez Vernís,Martí Sales i Andríi Antonovksiy tot passejant i recitant pels carrers i botigues del centre ciutat.
11.30 h        PINTA EL PLAT!! Taller Familiar amb Petra Vlasman. en el que utilitzarem les IDEES i diferents TÈCNIQUES PLÀSTIQUES junt amb  ELEMENTS COMESTIBLES i NO COMESTIBLES amb la intenció de CREAR uns PLATS que una vegada acabats podràs FOTOGRAFIAR i compartir amb tothom. Horari Continu fins les 13.30 h. Plaça Ajuntament. (punt 18)
13.30 h         Presentació  amb aperitiu del Cadàver Exquisit al Cafè Royal (punt 16)

De 17 a 18 h  1er Mercat de Joves Talents al carrer Sant Pau (punt 19). Exposició de treballs de joves talents de entre 14 i 18 anys. Amb el tema Quines són les teves solucions a la crisi?  Premis cedits per Argon, Beep Figueres i Abacus. Funcionament i Inscripcions gratuïtes a talents@festivalingravid.com

18 h   El Paller presenta  INSIDE, a dins de…, parla de l’aïllament i el tancament  de la persona maltractada, massa sovint una crueltat quotidiana tan integrada en el cos i en la pell que es converteix en una vivència natural per la persona afectada. Com unes sabates que et fan molt mal però te les poses igualment dia sí,  dia també….
Una col·laboració i co producció de la Cia el Paller, el músic Pau Marcos i l’artista Mònica Campdepadrós amb el suport desinteressat dels dissenyadors de llum Txema Alabert i de só David Codina. Al carrer Joan Maragall (punt 20)

18.30 h Presentació de Photo Festival Face de Montse Capel+ Concert de Emilito Sanchez  a la llibreria Low Cost (punt 15), carrer Mendez Nuñez, 8

19.30 h Visita Guiada, Inici a Plaça Ajuntament (Perfumeria Lolita) (punt 5) RESERVA PLAÇA!: tallers@festivalingravid.com  amb Visita Guiada a l’Assumpte i quants participeu!

20.30 h  El romanço d’Anna Tirant. Prendrem un aperitiu mentres Josep Pedrals ens apropa a una delirant presentació del llibre homònim i en la que barreja humor,  performance, recital, i fins i tot…. Al Soul Cafè (punt 21)