logo

1er mercat de talents del nord de catalunya

GUANYADOR(E)S:
Va guanyar el primer premi la Mariona Moliner amb el seu conte El monstre que es menjava diners, i el jurat va acordar repartir tres  premis accèssit a  Àngel Agustí, Laura Rueda i també al grup d’alumnes de la Salle de Figueres els alumnes: Judith Pérez, Júlia Quintana, Marta Fernàndez, Núria Cintas i Iván Álvarez.

BASES

Qui? >> Noies i nois de entre 14 a 18 anys podeu participar, individualment o per equips

Tema >> Quines són les teves solucions a la crisi? és el tema entorn el que han de presentar-se les propostes

Com? >> Pots Expressar-te i mostrar allò que creguis que pot aportar solucions a la crisi actual (econòmica, social, mundial,…) de la manera que vulguis. Nosaltres et posem una taula i tu la teva proposta.

Què  es por presentar? >> Idees, Projectes, Teories, Escrits, Dibuixos, Cançons, Vídeos, Fotos, Dissenys, Còmics, Enginys, Robots, Andròmines, Maquetes, Softwares, Màquines, …  En qualsevol format que pugui disposar-se damunt una taula.

Quan? >> el dissabte 24 de novembre de 2012 al c/ Sant Pau. (al costat de la Rambla)  Figueres. A partir de les 17 h.

Premis >> 1er premi: Tauleta BQ20 Kepler 16GB cedida per Beep Figueres. 2on i 3er premis: Lot de llibres cedits per Abacus.

Jurat >>  Josep Maria Joan (Museu del Joguet de Catalunya), Eduard Muntaner (projecte UdiGital de la U. de Girona), Joan Lluís Carrasco (Beep Figueres), Dolors Ventós (galerista)

Per què? >> Perquè està bé que els joves no deixeu de mostrar la vostra vàlua, i que sense vosaltres, la vostra imaginació i el vostre talent…  el futur no és possible.

INSCRIPCIONS GRATUITES (Cal Inscripció per a participar) Aquí: talents@festivalingravid.com

ACTIVITAT PATROCINADA PER Argon, Beep-Figueres i Abacus