logo

ingravid santamonica familiar

Arts Santa Mónica – La Rambla, 7, 08002 Barcelona – 935 67 11 10 

Dissabte 20 de setembre de 11h a 14h
“DIBUIXOS ANIMATS” a càrrec de Lyona
Taller

El taller té com a objectiu que els nens aprenguin la tècnica d’animació de l’stop motion, primer de tota amb una introducció teòrica amb exemples audiovisuals, a partir dels quals veuran els diferents tipus de materials i ninots que es poden utilitzar (plastilina, cartulines – tècnica de cut-out-, ninots articulats i fins i tot persones humanes –pixilació-) i seguidamente duent a terme el rodatge d’un microcurt amb el que veurem com, gràcies a aquesta tècnica, objectes inanimats prenen vida.
Lyona va estudiar cinema a l’ESCAC i es va graduar en dirección l’any 2001, amb un projecte final de carrera rodat en stop motion. Des de llavors ha rodat una cinquantena de videoclips per grups com Love of Lesbian, Lori Meyers, Amaral, Sidonei, Mürfila, Els Pets, La Casa Azul…, molts d’ells utilitzant la tècnica de l’stop motion i altres tècniques d’animació com la pixilació o els dibuixos animats. També ha publicat com a il•lustradora el conte “Yo mataré monstruos por ti” escrit per Santi Balmes.
Edats: Mainada de 6 a 12 anys
Durada: 3 hores
Inscripcions gratuites amb inscripció prèvia a tallers@festivalingravid.com

Dissabte 20 de setembre de 16h a 18h
PETITS ROBOTS de Mónica Rikić i Joana Moll
Taller

Les tecnologies digitals estan presents en cada aspecte de les nostres vides. En aquest context, és imprescindible que les noves generacions no només en siguin consumidors, sinó també productors, transformadors i crítics. Combinant les manualitats clàssiques amb la tecnologia i treballant de forma creativa i participativa, els nens no només entendran l’estructura amagada darrere les eines digitals més quotidianes sinó que alhora esdevindran petits agents actius dins del món digital.
En aquest taller crearem les nostres pròpies joguines utilitzant materials reciclats i les programarem per a convertir-les en petits robots animats. Combinant l’ús de plataformes “open source” amb les manualitats, entendrem la importància de reciclar materials i aprendrem nocions bàsiques de programació i electrònica d’una forma lúdica i creativa.
Edats: Mainada de 8 a 12 anys
Durada: 2 hores
Inscripcions gratuites amb inscripció prèvia a tallers@festivalingravid.com

Dissabte 20 de setembre a les 19h
LA VOLTA AL MÓN AMB ESPERIT! (Mau Boada)
Concert – Tots els públics

És un home-orquestra que ens fa viatjar amb tots els instruments que té a l’abast. Per ell, com per als anglesos, tocar música i jugar són una mateixa cosa. I encara més en aquest espectacle pensat per als més petits. Sempre amb amb un peu a la improvisació, aprofitant la inspiració del moment, Mau Boada treu sons de tot arreu i ens convida a solcar mig món amb multitud d’aventures, des de l’Àfrica fins a l’Amèrica central o el Carib… passant pel Montseny!