logo

ingravid santa monica en viu

Arts Santa Mónica – La Rambla, 7, 08002 Barcelona – 935 67 11 10

Divendres 19 a les 11h30
MARGES I FRONTERES de Jordi Lafon
Presentació + vídeo

Prenent com a referència el fet de caminar com a pràctica estètica, els dies 5 i 6 d’octubre del 2013 es van realitzar dues excursions simultànies entre Figueres i Perpinyà. Els caminants van anar uns a l’encontre dels altres per trobar-se a la carena del Puig Neulòs com a nexe d’unió entre Languedoc-Rousillon i l’Empordà.
Amb aquest acte es vol descartar els límits com a una línia divisòria, per a considerar-la com a un espai més ampli, capaç de generar oportunitats entre les persones i el territori.

Divendres 19 a les 12h15
EL DESENTERRADOR de Societat Doctor Alonso
Conferència

Aquest és un projecte de creació i investigació escènica al voltant del cos i les paraules. Un procés d’investigació dut a terme per un equip multidisciplinari, que s’implementarà en una sèrie de residències-tallers en un camí des d’allò més local fins a un àmbit més internacional. “El Desentarrador” vol posar la mirada en la paraula, la seva CORPOLOGIA i la seva relació amb el cos i l’acció.

Divendres 19 a les 13h
LA MORRA d’Ivó Vinuesa
Documental

“La Morra” és una pel·lícula que il·lustra l’univers que s’obre a partir del senzill acte de comptar de l’u al deu. Es tracta d’un joc dut a terme a diferents indrets en què prenen part dues parts essencials: les mans i la veu. La materialització en format audiovisual d’una expressió atàvica i desconeguda que s’ha mantingut viva des de l’inici de la humanitat a través de la tradició oral: el joc de la morra.

Divendres 19 de les 16h a les 19h
ES LLOGA POETA
Amb Meritxell Cucurella-Jorba, Núria Martínez Vernis, Josep Pedrals, Eduard Carmona, Martí Sales

Recital de Poesia Oral

Divendres 19 a les 19h
ENRIC CASASSAS + DON SIMON I TELEFUNKEN
Música + Poesia