logo

tallers 2013

Hem programat dos tipus de tallers. Els tallers http://stockkamagra.com/ kamagra online NON-Stop estan oberts en aquest horari (10 a 13 h i 17 a 20 h -div. 8 només tarda-), NO cal inscripció prèvia i són d’entrada lliure. Tenen un espai habilitat a la Rambla.
Els tallers puntuals es fan en un dia i horaris concrets, a la Domo, SÍ necessiten d’inscripció i tenen un cost (excepte el de poesia). Les inscripcions es fan al correu:
tallers@festivalingravid.com

TALLERS NON-STOP

IMPRESSIÓ 3D per ULTRA-LAB (Madrid)
Non-Stop a La Rambla
Tots els públics

A l’ingràvid es faran aquests micro-tallers en els que els participants aprendran i utilitzaran l’ús d’impressió en 3 dimensions, impressió d’objectes.
1) Instruments musicals fets amb fruites.(10min)
2)Videojoc controlat per tinta conductiva (10 min)
3) Taller d’escanejat amb càmera kinect: aquest taller demostra en 20 min com es captura una persona, i quines són les passes per portar aquest model a una impressora 3D.
Ultra-Lab s’especialitza en la distribució, difusió i apropament dels usos creatius de la tecnologia a tots els públics. A través de kits electrònics i altres dispositius que estan dissenyats per facilitar la comprensió de conceptes bàsics de l’electrònica mitjançant l’ús i el fer de manera pràctica.

Web Ultra-Lab

UN COP D’ULL per GALERIA DOLORS VENTÓS (Figueres)
Non-Stop a La Rambla
Tots els públics

A partir de la fascinació que els nens senten per la creativitat, els convoquem a fer-se un “ull“ des del qual miren o veuen la seva realitat i ens mostra el que es reflecteix a la seva mirada. Reutilitzarem material, en aquest cas un CD, amb el qual ensenyem també a gestionar els residus per afavorir la sostenibilitat del medi ambient construint en aquest cas un objecte decoratiu com un mòbil.

Podeu portar el vostre CD el dia del taller, però també portar-ne varis (que llençaríeu) a la Galeria els dies previs, consulteu horaris d’obertura de la Galeria al Tel. 655111612 o per mail: galeriaventos@gmail.com

Amb els tallers d’art de la Galeria Dolors Ventós els nens aprenen ampliant la seva capacitat per ob¬servar, per improvisar, per concentrar-se i sobretot aprenen a expressar les seves emocions mitjançant el color, el traç i l’espai.

Facebook Dolors Ventós

TALLERS PUNTUALS

DIBUIXOS ANIMATS per Lyona (Girona)
DOMO, La Rambla, el Dissabte 9, de 10 a 13h.
Mainada de 6 a 12 anys. Entrada 5 €. Places limitades.
Inscripció prèvia requerida: tallers@festivalingravid.com

El taller té com a objectiu que els nens aprenguin la tècnica d’animació de l’stop motion, primer de tot amb una introducció teòrica amb exemples audiovisuals, a partir dels quals veuran els diferents tipus de materials i ninots que es poden utilitzar (plastilina, cartulines -tècnica de cut-out–, ninots articulats i fins i tot persones humanes –pixilació–) i seguidament duent a terme el rodatge d’un microcurt amb el que veurem com gràcies a aquesta tècnica, objectes inanimats prenen vida.

Lyona va estudiar cinema a l’ESCAC i es va graduar en direcció l’any 2001, amb un projecte final de carrera rodat en stop motion. Des de llavors ha rodat una cin-quantena de videoclips per grups com Love of Lesbian, Lori Meyers, Amaral, Sidonie, Mürfila, Els Pets, La Casa Azul.., molts d’ells utilitzant la tècnica de l’stop motion i altres tècniques d’animació com la pi-xilació o els dibuixos animats. També ha publicat com a il•lustradora el conte “Yo mataré monstruos por ti” escrit per Santi Balmes.

Web Lyona

ES LLOGA POETA per Núria Martínez Vernis (Barcelona)
DOMO, La Rambla, el Dissabte 9, d’11 a 12h.
Dirigit a Jovent a partir dels 13 anys. Entrada Gratuïta.

El taller està pensat perquè es donin unes claus iniciadores per a la creació de poemes propis en clau llibertària, experimentadora, arriscada i brutal, si cal.
També farem un recorregut pels poetes que han consolidat una veu, una manera concreta que ens ha servit fins avui: Haroldo de Campos, Fonollosa, Lorca, Vinyoli, Blai Bonet, etc., i ens centrarem en els poetes de la contracultura de casa nostra: Pepe Sales, Pere Marcilla, Andreu Subirats, Pau Maragall, Jordi Pope, Jaume Cisterna, Jesús Lizano, Joan Vinuesa, David Castillo, Xavier Sabater, Enric Casasses… i en la polipoesia del Goiko, entre d’altres.

Núria Martínez-Vernis (Barcelona, plaça Sant Pere, 1976). Poeta i accionista. Té tres llibres de poesia publicats, “L’acròbata tampoc no en sortirà il·lès” (premi Amadeu Oller del 2000 i Premi Anna Dodas 2001), “Quantes mentides fan una sola veritat” (Premi Lopez-Picó del 2004) i “Deix on dir” a l’Editorial Empúries fa uns mesos.
Inscripció prèvia: tallers@festivalingravid.com

Taller de Cuina Dolça
EL SABATER D’ORDIS per SWEET 180º (Vilassar de Mar)
DOMO, La Rambla, el Diumenge 10, de 11.30 a 13h.
Mainada i Jovent amb… pares i mares, tiets o tietes, avis i àvies,…
Preu (per nen/a o noi/a): 5 €. Places limitades
Inscripció prèvia: tallers@festivalingravid.com

Taller de rebosteria creativa inspirat en la relació entre Fages de Climent i Salvador Dalí. Així com el pintor va il•lustrar algun dels seus poemes, nosaltres decorarem uns pastissets utilitzant la iconografia del Sabater d’Ordis, famós personatge del poeta.

“Tan pobre fou, que carn ni peix no tasta.
El vi és subtància. El pa obligat pretext.
L’astrologia, el biau llibre de text
on eis estéis broden Teterna embasta.
Tan ric va ser, que no volia almoina,
accepta el coure i fa d’argent refús
I aquella canya d’or és com el fus
que va trenant la seva vida en doina.”

Sweet 180° neix el 2010 com un bloc gastronòmic dedicat exclusivament a la cuina dolça en què tot es cou a 180º. Un any més tard es llança com a marca especialitzada en el disseny d’articles que giren al voltant de la taula, les celebracions i ocasions especials. Al seu obrador de Vilassar de Mar es dediquen a l’elaboració de pastisseria creativa. Han participat en destacats esdeveniments culturals al llarg de Catalunya.

Web Sweet 180º