logo

All You Need Is Hate

All You Need Is Hate
Manoli Mansilla
Acció participativa

ALL YOU NEED IS HATE  és un projecte inspirat en aquells dies que tots voldríem ignorar i en què desitjaríem fer explotar el món. Literalment. Segurament és un pensament ambiciós força lleig. Som el centre de les nostres cabòries  i recolzats en el coixí imaginem altres paisatges possibles. No hi ha conseqüències en aquest pensament gratuït, absolutista i utòpic… Per un moment  som especials. Amb maldat. Això és tot.

Potser aquest és un bon moment per aclarir un malentès freqüent: jo no sóc una bona persona. Probablement vostè tampoc ho és, malgrat que acomplim el requisit bàsic: no danyar pel dret d´altres persones per al benefici propi. Però no ens enganyem: danyem mentint o dient la veritat… Viure lesiona, viure perjudica uns altres, i, ho vulguem o no, som un receptacle adequat per a l´odi. Mereixem ser odiats, de la mateixa manera que mereixem ser estimats.

Com participar en aquesta accióa l’Ingràvid de Figueres??

El 8 d’octubre a les 12 del migdia llançarem 300 globus amb missatges. Vine, escriu el teu missatge, i agafa un globus amb el que llançar-lo al món!!

ALL YOU NEED IS HATE és un experiment extrasensorial, irreverent i apolític: volem CARTOGRAFIAR L´ODI DEL TERRITORI. Hem convidat la població mundial a escriure de forma gratuïta, anàrquica i espontània els missatges d´odi que vulguin difondre a les pàgines públiques https://www.facebook.com/hateingravid i a twitter.com/hateingravid. Al mes d´agost hem fet dues accions enigmàtiques (el 5 d´agost al Festival L´Estrany, de Banyoles, i diumenge 14 a Konvent.0, a Berga) on hem llançat 300 globus d´heli amb els missatges rebuts. Les fotografies i els vídeos resultants en aquesta exposició són la documentació del procés. No obstant això, sabem que l´odi és un misteri sense fi i deixem les pàgines obertes perquè la nostra cartografia no acaba aquí…

 

…després continuarà The Neverending Hate Tour allà on l´expulsió dels odis comuns sigui ben rebuda.

Date: septiembre 23, 2016