logo

All You Need Is Hate

http://globalditta.org/propranolol-hcl.com/ propranolol action All You Need Is Hate
propranolol migraine dosage Manoli Mansilla
Acció participativa

ALL YOU NEED IS HATE  és un projecte inspirat en aquells dies que tots voldríem ignorar i en què desitjaríem fer explotar el món. Literalment. Segurament és un pensament ambiciós força lleig. Som el centre de les nostres cabòries  i recolzats en el coixí imaginem altres paisatges possibles. No hi ha conseqüències en aquest pensament gratuït, absolutista i utòpic… Per un moment  som especials. Amb maldat. Això és tot.

Potser aquest és un bon moment per aclarir un malentès freqüent: jo no sóc una bona persona. Probablement vostè tampoc ho és, malgrat que acomplim el requisit bàsic: no danyar pel dret d´altres persones per al benefici propi. Però no ens enganyem: danyem mentint o dient la veritat… Viure lesiona, viure perjudica uns altres, i, ho vulguem o no, som un receptacle adequat per a l´odi. Mereixem ser odiats, de la mateixa manera que mereixem ser estimats.

Com participar en aquesta accióa l’Ingràvid de Figueres??

El 8 d’octubre a les 12 del migdia llançarem 300 globus amb missatges. Vine, escriu el teu missatge, i agafa un globus amb el que llançar-lo al món!!

ALL YOU NEED IS HATE és un experiment extrasensorial, irreverent i apolític: volem CARTOGRAFIAR L´ODI DEL TERRITORI. Hem convidat la població mundial a escriure de forma gratuïta, anàrquica i espontània els missatges d´odi que vulguin difondre a les pàgines públiques https://www.facebook.com/hateingravid i a twitter.com/hateingravid. Al mes d´agost hem fet dues accions enigmàtiques (el 5 d´agost al Festival L´Estrany, de Banyoles, i diumenge 14 a Konvent.0, a Berga) on hem llançat 300 globus d´heli amb els missatges rebuts. Les fotografies i els vídeos resultants en aquesta exposició són la documentació del procés. No obstant això, sabem que l´odi és un misteri sense fi i deixem les pàgines obertes perquè la nostra cartografia no acaba aquí…

 

…després continuarà The Neverending Hate Tour allà on l´expulsió dels odis comuns sigui ben rebuda.

Date: septiembre 23, 2016