logo

Panzerwagen / instal.lacio

A partir d’una fotografia trobada dins el Panorama de la guerre 1914-1919, publicació mensual il·lustrada amb detalls de discursos, comentaris i judicis de fets diplomàtics, polítics i militars, convoco el poble de Figueres per organitzar la transformació d’un cotxede turisme a enginy de guerra, de resistència.
L’organització al voltant de la transformació del vehicle haurà de realitzar el croquis del nou Vehicle, creant un espai de discussió i de debat que tindrà per objectiu agafar les millors decisions col·lectives per a la realització d’aquest utilitari de resistència.

Els conceptes “organització”, “resistencia”, “viure en temps de guerra” seran abordats i les referències del passat faran presència així com els desitjos d’expressió de cadascú.
El vehicle que serà transformat i les transformacions per elles mateixes seran els testimonis de les necessitats de resistència i dels desitjos d’avui en dia.
L’artista inicia el projecte, però la concepció i la realització seran col·lectives.
Nascut l’any 1983 a Perpinyà, on treballa i viu, també va estudiar-hi i es va
llincenciar en belles arts, al HEART.
Ha participat en exposicions col·lectives a diferents centres francesos com: Centre d’Art le Lait, Albi ; Maison Salvan, Labège; Musée Régional d’Art Contemporain du Languedoc Roussillon, Sérignan ; Bibliothèque Universitaire de la Fac de Perpignan ; o Atelier Licence III, Perpignan. També en centres europeus com el Centre Culturel Français de Friburg, a Alemanya.
Ha participat en exposicions col·lectives a Tolosa, París, Figueres, Montpellier, la Provença i d’altres. S’han publicat articles sobre ell en mitjans com L’Art Vues, FlashLeMensuel, Parcours des Arts, Next Liberation, Art Absolument, Arthebdo Média. Participant al Showcase de l’Ingràvid 2012.

Date: septiembre 28, 2014