• tallers
 
...................................................................................................................................................
 

Projecte: BolaBellaMátic
Col·lectiu: La Más Bella
Comissariat convidat: Desde Madrid, per Javier Martín (Hablar en Arte)
Consultar horaris a la programació
Espai expositiu: Domo i Cafè Royal

La Más Bella

(Madrid, 1993)
La Más Bella és un projecte de reflexió, acció i experimentació en el món de l’edició d’art contemporani que promou i realitza projectes artístics específicament pensats per ser editats per canals i mètodes alternatius al món editorial convencional.
Nascuda el 1993 de la mà de Diego Ortiz i Pepe Murciego, La Más Bella ha publicat més de 30 edicions, comptant amb prop de 700 col·laboradors tant de l’àmbit artístic i cultural espanyol com del llatinoamericà i d’altres racons del món. La Más Bella ha volgut ser sempre un producte experimental tant en el format com en l’aparença externa, apropant-se a la idea de revista assemblada o llibre objecte que han conreat molts artistes i col·lectius al llarg del segle XX.
L’originalitat del projecte de La Más Bella rau en la creació de revistes i projectes experimentals que reflexionen i investiguen sobre aspectes tradicionals de l’edició d’art: els continguts, els col·laboradors, els temes, el format, la distribució, etc. Procura crear edicions originals i diferents, fent servir pocs mitjans i molta imaginació.
La Más Bella és un projecte de reflexió, acció i experimentació en el món de l’edició d’art contemporani que promou i realitza projectes artístics específicament pensats per ser editats per canals i mètodes alternatius al món editorial convencional.

La Más Bella proposa per a ingràvid un taller:

Taller format per un grup de treball que durant els dies del fstival analitzarà i psarà en pràctica les estratègies d'autoedició i autogestió que aquest col·lectiu desenvolupa en el món de l'edició de revistes d'art contemporani i en la creació de llibres d'artista.

Aquest és un taller dirigit a tots els públics i especialment al familiar. El taller és gratuït però per tal de poder participar caldrà inscriure's prèviament.

El taller preten estimular en cada participant el desenvolupament d'un projecte personal (plàstic, visual, literari...) específicament pensat per ser editat, reflexionar sobres les possibles maneres de dur a terme aquesat edició, posar en comú una estrategia i fer una edició amb els mitjans al nostre abast.

........................................................................................................................................................

  al projecte propi de sabates de Xavier G-Solis us convidem a portar-nos sabates utilitzades, aquestes serviran per a l’acció que s’iniciarà dissabte 25 de setembre des de la Galeria Dolors Ventós, calçada dels monjos 26, Figueres, on podeu deixar les sabates i en la que el mateix artista té una exposició des del 18 de setembre.
+ info de com fer-nos arribar les sabates: esther@pantallaz.com

Inscripció i informació: esther@pantallaz.com o bé al tel. 629 63 98 46

 


24 a 26 de setembre

Figueres


El programa en pdf

 

Associació cultural Z.E.T.A (Zona d'Experimentació i Treballs Artístics). A.P 124. 17486 Castelló d'Empúries. Rafael Camps - rafael@pantallaz.com - Esther Pujol - esther@pantallaz.com.